Matematika felkészítő

Matek másképp!

A középiskolai felvételi előkészítőink tapasztalatai azt mutatják, hogy bár sokszor a hozzánk érkező gyerekek tárgyi tudásával nincsen komoly probléma, matematikai ismereteiket mégsem tudják megfelelően a feladatmegoldás szolgálatába állítani. Mélyebb megértés nélkül, negatív attitűddel, rossz mechanizmusokkal állnak neki a feladatoknak. Matematikai fogalmaik nem tiszták, mélyek, nem alakult ki náluk a megfelelő logikai, problémamegoldó gondolkodás, tudásuk felszínes, atomisztikus, ami külön felkészítés nélkül az iskolai és felvételi eredmények sikertelenségében is megmutatkozik.

Ajánljuk minden gyereknek, aki jobban szeretné érteni, élvezni a matematikát, illetve időben, stresszmentesen el akar kezdeni a felvételire készülni.

Az eTalonSchool márciustól matematika felkészítő kurzusra várja mindazokat a tanulókat, akik középiskolába terveznek felvételizni, illetve pótolnák, mélyítenék matek tudásukat.

A tapasztalatink és a szülői igények is abba az irányba mutattak, hogy dolgozzunk ki, és indítsunk el egy olyan felkészítőt, ami a matematikai kompetenciákat erősíti, támogatva ezzel mind az iskolai tanulmányokat, mind a középiskolai felvételit.

A szeptemberben induló felvételi előkészítőinket még hatékonyabbá teszi ez az alapozó kurzus.

A pandémiás helyzetre való tekintettel idén a felkészítő online formában történik.

A gombra kattintva átirányítjuk Önt az iskola online oldalára (www. etalonline.hu).

Ha terveik szerint a felkészülést szeptembertől nálunk, vagy akár másik iskolában osztálytermi formában szeretnék folytatni, akkor válasszák a kisebb „Készülök” csomagunkat. Ha tisztán online formában szeretnének tanulni a felvételiig, akkor a nagyobb „Biztosra megyek” csomagunkat ajánljuk.

Az online felkészítőről minden további információt megtalál az etalonline oldalon.