Magyar nyelvi felkészítő

Az eTalonSchool márciustól magyar nyelvi felkészítő kurzusra várja mindazokat a tanulókat, akik középiskolába terveznek felvételizni, illetve pótolnák, mélyítenék magyar tudásukat.

A tapasztalatink és a szülői igények is abba az irányba mutattak, hogy dolgozzunk ki, és indítsunk el egy olyan felkészítőt, ami a magyar nyelvi kompetenciákat erősíti, támogatva ezzel mind az iskolai tanulmányokat, mind a középiskolai felvételit.

Az anyanyelvi kompetenciák fejlesztése nem csak a magyar nyelv és irodalom tantárgyakban nyújtott teljesítményt javíthatja, hanem elengedhetetlenül szükséges a teljes tanulási folyamat során. A gyerekeknek például sokszor azért jelent problémát matematikából a szöveges feladatok megoldása, mert nem elég gyors, megfelelő színtű az olvasás, nehézséget jelent az értelmezés, lényegkiemelés, a szöveg átrendezése, strukturálása.

A szeptemberben induló felvételi előkészítőinket még hatékonyabbá teszi ez az alapozó kurzus.

A pandémiás helyzetre való tekintettel idén a felkészítő online formában történik.

A gombra kattintva átirányítjuk Önt az iskola online oldalára (www. etalonline.hu).

Ha terveik szerint a felkészülést szeptembertől nálunk, vagy akár másik iskolában osztálytermi formában szeretnék folytatni, akkor válasszák a kisebb „Készülök” csomagunkat. Ha tisztán online formában szeretnének tanulni a felvételiig, akkor a nagyobb „Biztosra megyek” csomagunkat ajánljuk.

Az online felkészítőről minden további információt megtalál az etalonline oldalon.