„Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel, hogy gyermeked innen el akar menni valaha is ezután. 🙂 Tanultam náluk, workshopokon voltam náluk, táboroztam náluk és mindig visszatérek! Köszönöm eTalonSchool!”
Ligu

3D animáció workshop

Te is Star Wars rajongó vagy? Láttad az összes részét?
Most legyél részese az alkotásnak is! Készítsd el velünk a Halálcsillagot vagy BB8-at!
A workshopon te is megtanulhatod a 3D animáció alapjait, megtapasztalhatod az alkotás örömét!
Ajánljuk minden 9-15 év közötti gyereknek, aki szeret a számítógép előtt ülni. Az itt eltöltött időt hasznossá és kreatívvá tudjuk tenni számára.

És persze mindenkinek, aki érdeklődik a 3D animáció iránt, és emellett szeretne érdekes és hasznos dolgokat tanulni élvezetes, élményekkel teli, rendhagyó módszerű foglalkozáson, képzett tanároktól.

Helyszín és időpont:

eTalonSchool
1073 Budapest Erzsébet körút 24.

A 3 órás program részvételi díja: 8000 Ft

Regisztrálj, és értesítést kapsz a következő workshop időpontjáról!

 

„Ha valaki robotok programozásával szeretne foglalkozni, akkor ideális választás lehet a LEGO Mindstorms készlete. Kellően összetett volt ahhoz, hogy a szórakozáson túl komoly kihívások elé állítson minket. 🙂 És mindemellett az eTalonSchool-ra oly jellemző légkör, a dal, móka, kacagás. Mert így is lehet!”
Fanny

Robot programozás workshop

Gyere el a következő worshopunkra, ismerkedjük meg a Mindstorm alapú járgányunk elemeivel, rajzoljunk együtt programot, fejlesszünk robotpilótát!
Igazi programozó lehetsz, miközben játszol és szórakozol!

A workshop nagyszerű lehetőség azoknak a gyerekeknek, akik érdeklődnek a robotok világa iránt, és szeretnének megismerkedni a programozás alapjaival játékos, kreatív feladatokon keresztül.

Az eTalonSchool várja azokat 9-15 éves gyereket, akik ki szeretnék próbálni, milyen egy robotot irányítani, és képessé tenni különféle feladatok végrehajtására.

A workshopon résztvevő gyerekek LEGO® MINDSTORMS® EV3 eszközök segítségével játékos formában sajátíthatják el a grafikus programozási nyelvek és a vezérléstechnika alapjait. Ezekkel az eszközökkel passzív felhasználóból aktív alkotókká válnak, miközben remekül szórakoznak.

Helyszín és időpont:

eTalonSchool
1073 Budapest Erzsébet körút 24.

A 3 órás program részvételi díja: 8000 Ft

Regisztrálj, és értesítést kapsz a következő workshop időpontjáról!

„Nagyon érdekes volt látni, ahogy a nyomtató dolgozik! De azt nem is tudtam, hogy ahhoz, hogy valamit kinyomtassak, modellezni kell, előkészíteni a modellt egy másik programmal, a nyomtatót beállítani! Ezeket itt most mind megtanulhattam! És klassz a kulcstartó, amit kinyomtattunk, és a végén megkaptunk!”
Bence

3D nyomtatás workshop

Gyere el a következő worshopunkra, készítsünk együtt egy 3D modellt, és nyomtasd is ki velünk!

A workshopon a gyerekek megismerkednek a Blender 3D animációs programmal, elkészítenek vele egy 3D modellt, közösen ki is nyomtatjuk azt, és ezzel az emlékkel térhetnek haza.

A részvevők betekintést kapnak a modern additív gyártási eljárásokba, amiből most az egyik kézzel foghatóvá is válik számukra.

Helyszín és időpont:

eTalonSchool
1073 Budapest Erzsébet körút 24.

A 3 órás program részvételi díja: 8000 Ft

Regisztráljon, és értesítést kap a következő workshop időpontjáról!