Intenzív középiskolai matematika felvételi előkészítő tábor

Az eTalonSchool intenzív matematika felvételi előkészítő alapozó táborba várja mindazokat a szeptemberben 6. vagy 8. osztályt kezdő tanulókat, akik 2019 januárjában felvételiznek, vagy csak mélyítenék matek tudásukat.

A tapasztalatink és a szülői igények is abba az irányba mutattak, hogy dolgozzuk ki, és indítsunk el egy olyan felkészítőt, ami a matematikai kompetenciákat erősíti, támogatva ezzel mind az iskolai tanulmányokat, mind a középiskolai felvételit.

Azoknak, akik lemaradtak a februárban indított kurzusunkról, lehetőségük van most tábori formában egy intenzív kurzuson részt venni.

A középiskolai felvételi előkészítőink tapasztalatai azt mutatják, hogy bár sokszor a hozzánk érkező gyerekek tárgyi tudásával nincsen komoly probléma, matematikai ismereteiket mégsem tudják megfelelően a feladatmegoldás szolgálatába állítani. Mélyebb megértés nélkül, negatív attitűddel, rossz mechanizmusokkal állnak neki a feladatoknak. Matematikai fogalmaik nem tiszták, mélyek, nem alakult ki náluk a megfelelő logikai, problémamegoldó gondolkodás, tudásuk felszínes, atomisztikus, ami külön felkészítés nélkül a felvételi eredmények sikertelenségében is megmutatkozik.

A táborban feldolgozandó témákról, az eTalon módszer további részleteiről februári kurzusunk ismertetőjében tájékozódhat.

Helyszín:

eTalonSchool
1073 Budapest Erzsébet körút 24.

Időpontok:

1. turnus: 2018. augusztus 21-25. (keddtől - szombatig)
2. turnus: 2018. augusztus 27-31. (hétfőtől - péntekig)

A tábor díja:

44000 Ft
A díj tartalmazza az írásos tananyagokat, valamint a napi háromszori (tízórai, ebéd, uzsonna) étkezést.

A részvétel feltétele:

A jelentkezési lap kitöltésekor a Szerződési feltételek elfogadása.
Kapcsolatfelvétel után a megadott számlaszámra a tábor díjának a Szerződési feltételekben rögzített részletekben való elutalása.

A táborok tervezett létszáma:

15 gyerek/turnus

A gyerekek 8.00-8.30 között érkezhetnek a megadott helyszínre. A programok délután 16.30-17.00 óra között fejeződnek be.
A szabad helyek feltöltése az érvényes jelentkezések sorrendjében történik. A május 15-ig jelentkezőknek, valamint testvéreknek kedvezményt biztosítunk.