wwuj

Az eTalonSchool nyári tábort szervez a tudományok, a modern technológiák, a 3D modellezés és animáció iránt érdeklődő 9-15 év közötti gyermekek számára.

Ne csak játssz a számítógépeden, hanem alkoss is vele!
Találd ki és készítsd el a saját 3D animációidat!
Nálunk megtanulhatod, hogyan!

Szerezz élményeket, alkoss, szórakozz, miközben észrevétlenül sok hasznos és érdekes dolgot is tanulsz!

Délelőttönként a gyerekek megismerkednek a 3D animáció alapjaival, és különböző – a délutáni programokhoz kapcsolódó – modelleket, animációkat hoznak létre. Ekkor készítjük elő – elméleti ismeretekkel – a délutáni külső helyszínek látogatását is.

Délutánonként a témához kapcsolódó külső helyszínekre látogatunk, illetve neves szakemberek tartanak a gyerekeknek elméleti és gyakorlati oktatást 3D vizualizációs témákban.

Az előzetes tervek szerint ellátogatunk valamelyik híres animációs stúdióba, ahol a gyerekek megismerkedhetnek az animációs és videó effekt (VFX) stúdiók munkájával, technológiai láncával, szoftvereivel. Munka közben láthatják az alkalmazott eljárásokat, hardvereket, beszélgethetnek, kérdezhetnek a szakemberektől. Valóságos, televízióból ismert reklámfilmek, játékfilmek, játékok készítésének néhány trükkjébe is beleshetnek.

A programok között tervezzük idén is a 3D nyomtatást. A gyerekek megismerkedhetnek az additív gyártási technológiákkal, különös tekintettel a 3D nyomtatási eljárásokra, eközben megtanulják a nyomtatásra való előkészítés folyamatát. A délelőtt megtervezett kisebb modell is kinyomtatásra kerül a tábor végére, és mindenki hazaviheti a művét.

Együttműködő partnereink:

A táborok időpontjai és helyszíne:

2017. június 19-23. <-- MEGTELT!

2017. június 26-30. <-- MEGTELT!

SZÁMALK-Szalézi Szakközépiskola
1119 Budapest, Fejér Lipót u. 70.

A táborok időpontjai és helyszíne:

2017. július 10-14. <-- MÉG VAN SZABAD HELY!

2017. július 17-21. <-- MEGTELT!

Újbudai Teleki Blanka Általános Iskola
1119 Budapest, Bikszádi u. 61.

Tábor díja: 48.000 Ft

 

A díj tartalmazza a külső programok díjait, valamint napi háromszori (tízórai, ebéd, uzsonna) étkezést. Az utazásokhoz a gyerekeknek érvényes budapesti bérlettel vagy megfelelő számú menetjeggyel kell rendelkezniük. Testvérkedvezményt biztosítunk!

A részvétel feltétele:

A jelentkezési lap kitöltésekor a Szerződési feltételek elfogadása.

Kapcsolatfelvétel után a megadott számlaszámra a tábor díjának a Szerződési feltételekben rögzített részletekben való elutalása.

A táborok tervezett létszáma:

20 gyerek/turnus

Helyszín és időpont:

A gyerekek 8.00-8.30 között érkezhetnek a megadott helyszínre. A programok délután 16.30-17.00 óra között fejeződnek be, és a szülőkkel minden nap egyeztetünk arról, honnan vihetők el a gyerekek (külső program esetén a helyszínekhez közeli tömegközlekedési csomópontokon).

A szabad helyek feltöltése az érvényes jelentkezések sorrendjében történik.


Ízelítőül pár spot, a táborban készült animációkból:

3D TÁBOR 2017


 

eTalon School © 2016 │ Tel.: +36-70-645-8797etalonschool@gmail.comFacebook