„Köszönjük szépen ezt a hetet. A szervezés profi volt! Tényleg! Nagyon szeretem látni, ha van még valami, ami úgy működik, ahogy kell. És ez olyan volt. Laurán én azt láttam a héten, hogy elfáradt a nap végére. De azért minden nap, amikor hazaértünk, mutatott valamit, egy hajót itthon is készített valamelyik délután. Sőt, még ma este is csinált egy ceruzás animációt és mindent végigmutatott a pendrive-ról.”
Laura anyukája

3D animációs táborok

Ne csak játssz a számítógépeden, hanem alkoss is vele!
Találd ki és készítsd el a saját 3D animációidat!
Nálunk megtanulhatod, hogyan!
Szerezz élményeket, alkoss, szórakozz, miközben észrevétlenül sok hasznos és érdekes dolgot is tanulsz!

Délelőttönként a gyerekek megismerkednek a 3D animáció alapjaival, és különböző – a délutáni programokhoz kapcsolódó – modelleket, animációkat hoznak létre. Ekkor készítjük elő – elméleti ismeretekkel – a délutáni külső helyszínek látogatását is.

Délutánonként a témához kapcsolódó külső helyszínekre látogatunk, illetve neves szakemberek tartanak a gyerekeknek elméleti és gyakorlati oktatást 3D vizualizációs témákban.

A gyerekek a szabad felhasználású Blender program segítségével ismerkednek meg a 3D animáció alapjaival, amivel utána otthon is folytathatják az alkotást.

A tervek szerint egy délután ellátogatunk egy neves animációs stúdióba, ahol a gyerekek megismerkedhetnek az animációs és videó effekt (VFX) stúdiók munkájával, technológiai láncával, szoftvereivel. Munka közben láthatják az alkalmazott eljárásokat, hardvereket, beszélgethetnek, kérdezhetnek a szakemberektől. Valóságos, televízióból ismert reklámfilmek, játékfilmek, játékok készítésének néhány trükkjébe is beleshetnek.

A programok között tervezzük idén is a 3D szkennelést és nyomtatást. A gyerekek megismerkedhetnek az additív gyártási technológiákkal, különös tekintettel a 3D nyomtatási eljárásokra, eközben megtanulják a nyomtatásra való előkészítés folyamatát. A délelőtt megtervezett kisebb modell is kinyomtatásra kerül a tábor végére, és mindenki hazaviheti a művét.

A további délutáni programok szervezése során is arra törekszünk, hogy a gyerekek olyan helyekre jussanak el, olyan folyamatokba kaphassanak betekintést, amire a hétköznapokban nincsen lehetőségük.

Helyszín:

eTalonSchool
1073 Budapest Erzsébet körút 24.

Időpontok:

1. turnus: 2018. június 18-22.
2. turnus: 2018. június 25-29.
3. turnus: 2018. július 2-6.

A tábor díja:

44000 Ft
A díj tartalmazza a külső programok díjait, valamint napi háromszori (tízórai, ebéd, uzsonna) étkezést. Az utazásokhoz a gyerekeknek érvényes budapesti bérlettel vagy megfelelő számú menetjeggyel kell rendelkezniük.

A részvétel feltétele:

A jelentkezési lap kitöltésekor a Szerződési feltételek elfogadása.
Kapcsolatfelvétel után a megadott számlaszámra a tábor díjának a Szerződési feltételekben rögzített részletekben való elutalása.

A táborok tervezett létszáma:

15 gyerek/turnus

A gyerekek 8.00-8.30 között érkezhetnek a megadott helyszínre. A programok délután 16.30-17.00 óra között fejeződnek be.
A szabad helyek feltöltése az érvényes jelentkezések sorrendjében történik. A május 15-ig jelentkezőknek, valamint testvéreknek kedvezményt biztosítunk.